Home

För en snabb visit ...
Har tvättat & betalat räkningar så i morgon far vi ner igen .
Trist att de regnat så under tiden vi varit där nere och mer skulle de väl bli med regn.
Men skönt att komma hemmifrån ial.
Vem vet snart kanske solen kommer så man kan inskaffa nån färg *önsketänkande* hehe

Max har börjat med att ta ersättning på dagarna men de funkar bra de med.
Men ammar för fullt hela nätterna , även dagtid då och då men han får inte ro att komma till lugn vid bröstet på dagtid.
Tobias busar och är högljud till tusen vilket stör Max så han får ingen matro och då visar han tydligt att han vill ha
sin nappflaska. Men vill ju helamma men får ju följa va som är bäst för Max de är ju de viktigaste.
Mensen har inte kommit än tebax heller vilket är bara toppen , dock är de smått jobbigt då man aldrig vet när den behagar att dyka upp men men de löser sig då det med.. Så intresseklubben noterar ingen mens än Hahaha !
Sorry inge kul att läsa i en blogg men nu kom de med ial.

Sönerna sover just nu Tobias somna snabbt .
Helt toppen de funkar med att han lägger sig själv och nappen är de inga problem med under dagtid.
Sedan till höst åker den på natten med. Även blöjan på nattetid ska bort i höst.
Vill inte hålla på med de nu när vi är i husvagnen de funkar inte man har inte samma tvättmöjlighet,
samt vill ja behålla dynorna något i skick. Har ju kissskydd men han ligger ju aldrig still svårt att täcka hela bädden.

Nu ska vi mysa här hemma gubben & jag ♥

Adios


Campingen

Yes här är vi =)

Här är de toppen trist med vädret stundtals men men vad göra åt det ...

Va ju på bvc den 16/7 Max vägde då 5310 och va 62 lång ,
lång och smal kille han blir längre och smalare än sin bror ..
Tobias vägde 5885 & va 61.8 lång när han va 3 månader  så max är mindre och lite pyttelite längre *ler*
Vägde även Tobias som va uppe på 13kg =) och 1 Meter lång

Har varit och badat av båda killarna och nu myser Tobias framför teven och pippi långstrump.
Han lägger sig själv nu *redig kille* och nappen bara på natten och inget problem med det heller.
Han har varit toppen redig <3

Nepps kika vidare , men ha de så gott alla!
Kram

Längtar

Snart husvagnen bara 2 dagar kvar , Fredag here we come =)    Hoppas att blommorna mår bra och är lika fina åå va jag är lycklig <3    Morgon är de bvc med Max som ska få sin första omgång med sprutor är ju 2 st.  Mammas bebis som snart är 3 månader , tiden går alldeles för fort.  Ser ju på vår stora pojk över 3 redan vart tog de tre åren vägen !?    ~¤~¤~ Min familj är mitt allt ~¤~¤~

Snart har gubben semester på Fredag far vi till vagnen <3
Ska bli kul och se hur fina blommorna vuxit till sig med ,ska leta efter en till kruka och plantera.
Imorgon ska vi till bvc och Max ska få sin första omgång med sprutor.
Mammas bebis börjar bli stor ser bara på Tobias vart tog de åren vägen.

Hmmm en mysko doft sprider sig *ler*
Inte gubben dag för blöjbyte hahaha
Effektiv ..

Ajajjemen så känner jag mig idag =) Har kört 3 maskiner varav en va med Tobias bilmatta. Håller på att tvätta upp allt här hemma och städar, åker ju på fredag =) Ska bli toppen skönt få ha gubben hemma nu i 4 veckor. Ska bla. åka till Ljungby nästa vecka och fira svärmor på hennes 60 årsdag, dom hyr stuga där så de blir dit vi far för fira. Max sover sött och Tobias pärlar ett halsband. Tobias har nu slutat med napp på dagen går hur bra som helst, men vill ha den när han sover och de är tillåtet ett tag till anser jag. Ne ska fortsätta städa här hemma , så de är i topp när vi åker på fredag till husvagnen.Hatar att åka hemmifrån ett orent hem ska va i topp så mycket skönare att komma hem sen att tvättkorgen är tom , den fyller man ju sedan vid hemgång hihi Ne kommer inte på så mycket att skriva , är ju så där oförsämmt lycklig <3 Ciao !

Varmt !

Ja här hemma står fan de still i lght, trots att vi har öppet! Sitter och kikar just nu på LaInk älskar de programmet. Har spånat fram mina nya tattos som ska sättas.. Max namn är först ut de ska alexander göra . Sedan en på foten - Kattis vore kul om du ville göra den =) Sen ska en upp på ena skuldran sen är de att fylla i min gammla tatto och förstora upp ett större motiv den ska alexander få skissa tror ja.. Hmm bara skrammla iop pengar till alla med *ler* Helgen har varit toppen nere i husvagnen som alltid. Snart går peter på semester och då ska vi va där nere typ 4 veckor =) Annars va ska jag skriva , allt är ju så toppen som de bara kan bli <3 Dock jävligt pissigt sur på vissa personer, erat iq ligger under de normala och ni ska kalla er vuxna...Sen finns de andra saker som stör mig som fan , men de behöver inte skrivas ut här..Men klaga fan inte människa ger man sig in en lek får man fan tåla den.. Resonerar så jävla sjukt , hur jobbigt **** är osv.. Endel är född till klagare verkar de som men men... Sen skaffa er inte barn om ni inte orkar ta hand om dem ! Åååå !! Nu ska ja gosa med Max som vaknat de är kärlek de mina pojkar! Puss

Sommarlov

Ja då börjar sommarlovet för sonen, nu är han ledig från dagis ända fram tills v.34 Ska bli skönt att få ha han hemma, mammas lilla fotbolls pojke. Han har blivet hel tokig i fotboll ska bara spela de =) Så va ute efter dagis och spela boll =) Fick telefon ... Bye !

Sicken värme!

De riktigt slår mot en när man kommer ut, smått jobbigt. Speciellt för Max , tur man har takfläkt i sovrummet så där inne får han lite svalka och en annan för den delen med. Så idag ska jag bara vara och mys med Max , han är mer och mer vaken och gillar att "leka" på sin filt. Dock just nu ligger han här brevid på en filt och är allmänt arg *ler* Är nog en aning trött men kämpar för att inte somna hihi Tokungen. Satt och fundera lite på en ny vagn , har ju en duo vagn men frågan är om den blir snygg sedan när de är dax att göra om den till sittvagn... Sen har vi ju 2 vagnar till som bara står, en sccoter modell 07 sen en brio sitty modell 08 som är knappt använd.. Kankse sälja dem... Hmmm tåls att fundera på... Nix ta Max sedan ska ja se om jag kan lyckas få över bilderna från kamera till data, så man äntligen kan ladda upp massa på bdb som man misst.

RSS 2.0